Játrové donuty

Játrové donuty

Recept je stejný jako na játrové sušenky.

500g kuřecích jater (lze použít i vepřová nebo kachní, krůtí…)
500g ovesných vloček (nameleme)
1 -2 vejce
1 stroužek česneku/lžička sušeného medvědího česneku
1 lžíce majoránky (můžete dát i snítku rozmarýnu)
Sezamová semínka na posypání

Kuřecí játra, ovesné vločky, vejce a česnek rozmixujeme.

Dáme do formiček na donuty a pečeme v troubě na 150 – 175 stupňů cca 10 – 15 minut. Necháme zchladnout.

Po vychladnutí potíráme směsí arašídového másla s kokosovým olejem. Posypeme arašídy a máme hotovo ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top